در مورد کاربرد حدیث، در شکل دهی منظومه فکری امامیه بین اندیشمندان از چند جهت اختلاف نظر وجود دارد. این مقاله از میان اختلاف نظرات به طور خاص به امکان استفاده از احادیث ضعیف در شکل دهی منظومه فکری امامیه پرداخته است و برای تحقق این هدف بین مقام ثبوتی و اثباتی در استفاده از این احادیث تفاوت قائل شده و این دو مقام را به صورت جداگانه بررسی کرده است و در نهایت این مقاله روشن ساخته که اگر در اثر تبیّن، وثوق عقلایی نسبت به « احادیث ضعیف » حاصل شد، در نگرش اثباتی حجّت خواهند بود و اگر حجیّت آنها ثابت نشد باز هم در نگرش ثبوتی فایده های زیادی دارند (مانند: زمینهسازی برای کشف حقایق و تقویت معنای احتمالی در منظومه فکری) که در این مقاله به آنها اشاره شده است.
جوانی, هابیل. (1403). جایگاه احادیث ضعیف در منظومه فکری امامیه: فواید ثبوتی و اثباتی احادیث ضعیف و نقد روشی استفاده از آن. کلام اهل بیت علیهم السلام, (), -.
MLA
هابیل جوانی. "جایگاه احادیث ضعیف در منظومه فکری امامیه: فواید ثبوتی و اثباتی احادیث ضعیف و نقد روشی استفاده از آن". کلام اهل بیت علیهم السلام, , , 1403, -.
HARVARD
جوانی, هابیل. (1403). 'جایگاه احادیث ضعیف در منظومه فکری امامیه: فواید ثبوتی و اثباتی احادیث ضعیف و نقد روشی استفاده از آن', کلام اهل بیت علیهم السلام, (), pp. -.
VANCOUVER
جوانی, هابیل. جایگاه احادیث ضعیف در منظومه فکری امامیه: فواید ثبوتی و اثباتی احادیث ضعیف و نقد روشی استفاده از آن. کلام اهل بیت علیهم السلام, 1403; (): -.